06-21607563 info@puurwijs.com

Fonkelochtenden 

Fijne activiteiten en even lekker ‘zijn’ met gelijkgestemden.

Heb je een hooggevoelige of hoogsensitieve zoon of dochter in de leeftijd van 7 tot 12 jaar? Worstelt je kind soms met alle drukte en prikkels van alledag? En kan hij of zij wel wat extra ontspanning, bezinning en praktische tools gebruiken? Voor deze kinderen biedt PuurWijs een reeks van zes fonkelochtenden aan in Riel, waarin kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn en professioneel begeleid worden.

Veilige setting en contact met gelijkgestemde kinderen

Er wordt gezorgd voor een veilige setting, waarin alles er mag zijn en kleinschalig contact is met gelijkgestemde kinderen. Even onthaasten, opladen en levelen met kinderen die tegen dezelfde dingen aan lopen. Dat is zó fijn voor kinderen die te vaak op hun tenen lopen of zich onbegrepen voelen.

Thema’s

Tijdens elke reeks behandelen we een thema. Deze reeks zal het thema ‘gevoelens en emoties’ centraal staan. Daarnaast spelen de natuur en creativiteit een belangrijke rol.

Consult ouders

Tijdens de reeks van zes ochtenden, die elke twee weken plaatsvinden, vindt er een ouderconsult van 30 minuten plaats. Hierin worden niet alleen de bevindingen van de afgelopen weken teruggekoppeld, maar er wordt ook op de energie van jouw zoon of dochter afgestemd. Deze afstemmingen geven waardevolle informatie, waarmee je als ouders verder kunt.

Over Carlijn en Kelly

Wij bundelen in dit programma voor hoogsensitieve kinderen onze krachten, passie en liefde voor kinderen. Uit ervaring weten we als geen ander dat het niet altijd makkelijk is voor hooggevoelige kinderen op school en in deze drukke wereld. Carlijn heeft ruime ervaring als leerkracht in het basisonderwijs en is gediplomeerd hooggevoeligheidsspecialist. Lees hier meer over Carlijn.

Kelly is in staat om intuïtief in te voelen, een liefdevol energieveld neer te zetten en te fungeren als ‘doorgeefluik’ tussen kind en ouder. Lees hier meer over Kelly

Praktische informatie

  • Gericht op kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar.
  • Maximaal 6 kinderen per groep.
  • Zes zaterdagochtenden van 9.30 – 12.00 uur. 23-3, 6-4, 13-4, 11-5, 1-6, 15-6
  • Totale kosten per kind inclusief een consult voor ouders van een half uur: 295 euro.
  • Betaalde proefochtend mogelijk. Spreken de fonkelochtenden je aan, maar wil jouw kind liever eerst ‘proeffonkelen’ op 23 maart en de sfeer voelen? Dat kan! Geef dan bij de aanmelding aan dat het gaat om een proefochtend. De kosten voor deze proefochtend zijn 50 euro. Na de proefochtend kun je beslissen of jouw kind wel of niet deelneemt aan de volgende fonkelochtenden.
  • Locatie in Riel met binnen-, buitenfaciliteiten en dieren, Zandeind 15E in Riel (vlakbij Goirle/Tilburg).
  • Mocht er behoefte zijn aan fonkelochtenden op andere dagen en tijden, laat het ons weten. Ons programma is nog in ontwikkeling. Wij staan graag open voor jullie wensen en ideeën.

Meld je aan via info@puurwijs.com!