06-21607563 info@puurwijs.com

Super gave magische natuurdag voor (hoog)gevoelige kinderen

Heb je een (hoog)gevoelig kind die het leuk vindt om buiten in de natuur te zijn? Lekker te ontladen en te ontprikkelen en creatief bezig te zijn? Die het leuk vindt om zijn/haar eigen eten te maken boven het kampvuur? Dan moet jouw zoon of dochter bij onze super gave magische natuurdag zijn.

Fonkelochtenden voor meisjes

Heb je een hooggevoelige of hoogsensitieve dochter in de leeftijd van 7 tot 12 jaar? Worstelt je kind soms met alle drukte en prikkels van alledag? En kan zij wel wat extra ontspanning, bezinning en praktische tools gebruiken? Voor deze kinderen bieden wij – Carlijn Oprins en Maartje van Arendonk – een reeks van zes fonkelochtenden aan in Riel, waarin kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn en professioneel begeleid worden.

Fonkelochtenden voor jongens

Hebben jullie een hooggevoelige zoon die vaak klaagt over een vol hoofd? Moeite heeft om zich te concentreren? Of zijn energie niet goed kwijt kan? Voor deze sensitieve boys organiseren wij – Carlijn Oprins en Maartje van Arendonk – een reeks bosavonturen. Lekker ravotten, beestjes zoeken, bomen en planten ontdekken, spelletjes doen en hutten bouwen. De natuur heeft een helende en ontspannende werking, zeker voor hooggevoelige kinderen.