06-21607563 info@puurwijs.com

Kleutergroep

Speciaal voor hoogsensitieve kleuters organiseren we op verzoek kleuterochtenden. In principe houden we de startleeftijd van vier jaar aan. Is je kind bijna vier jaar (en zindelijk), dan is hierover overleg mogelijk. Ieder kind is namelijk anders en heeft eigen behoeften.

Begeleiding hooggevoelige kleuters

Deze ochtenden zijn bedoeld om je kind te ondersteunen (bij de start) op de basisschool. Vooral hooggevoelige kinderen kunnen meer moeite hebben met alle prikkels op school en de omgang met andere kinderen. Daarnaast is het fijn voor deze kinderen om gelijkgestemden te ontmoeten en te ervaren dat zij niet de enigen zijn die meer voelen.

Vaak hebben ze meer tijd nodig om te wennen op school en te ontprikkelen na een schooldag. Als je merkt dat jouw zoon/dochter gevoeliger is, onrustig of erg moe is na een dag school, bouw het aantal uur op school dan rustig op.

Tijdens onze kleuterochtenden gaan we lekker spelen, ontspannen en met emoties aan de slag. Daarnaast krijg je tips, wat je kunt doen om je kind thuis en op school meer rust te geven.

Tijd, kosten en aanmelden

  • Tijd: ochtenden vinden plaats op woensdagochtend van 09.00 – 11.30 uur in Riel.
  • Kosten: 60 euro per ochtend, inclusief drinken en fruit. Instromen kan op elk moment, als er plek is.
  • Groepsgrootte: minimaal drie kleuters, maximaal zes kleuters, zodat we alle kinderen genoeg aandacht kunnen geven.
  • Aanmelden van je zoon of dochter: stuur een mail naar info@puurwijs.com. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kort intakegesprek.